Skip Navigation LinksDean's-Message

Müdür'ün Mesajı

Sizi Bilgisayar ve Teknoloji Yüksekokulu'na (BTYO) davet etme fırsatı bulduğumuz için çok mutluyuz ve onur duyuyoruz. BTYO'da 20'yi aşkın ülkeden çok uluslu bir öğrenci kitlesine dostane bir ortam sunmaktan gurur duyuyoruz. Eğitmenlerimiz, öğrencilerimizi, okulumuzdaki çalışmaları boyunca desteklemek ve yönlendirmek için her zaman hazırdır.

Bilgisayar ve Teknoloji Yüksekokulu, öğrencilere her programın öğrenme hedefleri doğrultusunda teori ve pratiği dengeleyen en kaliteli eğitimi vermeyi amaçlamaktadır.

Sunulan eğitim kalitesi, BTYO tarafından sunulan tüm eğitim programlarının ASIIN ve FIBAA gibi uluslararası akreditasyon kuruluşları tarafından onaylanmış olması ile kanıtlanmaktadır. Ayrıca, Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri programına Avrupa Bilgi Teknolojileri Çerçeve Standartları ve Akreditasyon Kriterleri ile uyumluluğunu gösteren Euro-Inf Kalite etiketi verilmiştir. Bu akreditasyonlar, öğrenci hareketliliğinin artması ve tüm dünyada ve özellikle Avrupa'da diploma niteliklerinin kabulüyle sonuçlanmaktadır.

Her zaman sektörle yakın ilişki içindeyiz ve öğrencilerimize kendi alanlarındaki en son teknoloji ve gelişmeleri öğretmek için müfredatlarımızı sürekli güncelliyoruz. BTYO'nun amaçlarından biri, öğrencilerin iş hayatına hazır olarak mezun olmalarını sağlayacak bilgi ve becerileri kazandırmaktır.

BTYO tüm kadrosuyla, sizi yönlendirmek ve hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olmak için buradadır. Tüm meslektaşlarım adına, sizlere yeniden en sıcak duygularla hoş geldiniz derken okulumuzda ve tüm çalışmalarınızda başarılar diliyorum.

Sevgilerle,

Doç. Dr. Nazife Dimililer