Skip Navigation LinksDean's-Message

Müdür'ün Mesajı

Bilgisayar ve Teknoloji Yüksekokulu (BTYO), eğitim ve öğretim faaliyetlerini 1979 senesinden beri kesintisiz bir şekilde devam ettirmektedir. BTYO, yıllar içerisinde bilimsel ve teknolojik gelişmeler doğrultusunda bünyesine yeni programlar eklemiş, mevcut programlarını güncellemiş, bu programlara yeni ders içeriklerini ve öğrenme yöntemlerini dahil etmiştir.

BTYO'da, 20'yi aşkın ülkeden öğrenci bulunmaktadır. Öğrencilerimiz, hem akademik hem de sosyal yaşantılarında çok uluslu bir ortamda bulunmaktadırlar.

Her biri alanında uzman akademik kadromuz, öğrencilerimize hem eğitim yaşantıları boyunca hem de mezuniyetleri sonrasındaki profesyonel hayatlarında yardımcı ve destek olmak için hazırdırlar. BTYO eğitmen kadrosu, akademisyenlerden ve piyasa uzmanlarından oluşmaktadır.

BTYO'daki programlar, teorik bilginin yanında pratik öğrenimi de desteklemek için proje tabanlı öğrenimi esas almaktadır. Yüksekokulumuz, ilgili sektörler ile iletişim halinde olup, iş yaşamına hazır mezunlar yetiştirmek amacındadır.

BTYO'da sunulan eğitimin kalitesi uluslararası kuruluşlar tarafından düzenli olarak denetlenmektedir. BTYO programları, uluslararası akreditasyon kuruluşları olan ASIIN ve FIBAA tarafından onaylıdır. Ayrıca, Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri programımız, Avrupa Bilgi Teknolojileri Çerçeve Standartları ve Akreditasyon Kriterleri ile uyumluluğunu gösteren Euro-Inf Kalite etiketine sahiptir.

Akademik kadromuzun, sizi eğitim yaşamınızda ve sonrasında yönlendirmek üzere burada olduğunu bildirmek isterim. Tüm BTYO mezunlarıyla gurur duyuyor, yeni öğrencilerimize de hoşgeldiniz diyorum.

Sevgilerimle,

Yrd. Doç. Dr. Ece Çelik